Тази пролет навършихме 15 години от основаването на Асоциация общество и ценности, които отпразнувахме през октомври в празнична и топла атмосфера с приятели!
Благодарим на всеки за активността и подкрепата за насърчаване и отстояване на човешкото достойнство и свобода, брака и семейството! Благодарим и за топлите поздрави и пожелания по повод годишнината ни. По-долу споделяме част от тях: 

Скъпи приятели от “Асоциация общество и ценности”, 

Изключително много се радвам, че имаме възможност да отбележим 15-та годишнина на тази прекрасна организация. 

Участвайки в процесите около нейното основаване и развитие, мога да потвърдя, че разбирам огромното посвещение и енергия, които са необходими, за да се променят нагласите спрямо семейната институция у нас. 

Вие сте се справили блестящо, заразявайки обществото с правилните ценности!

Много държа да отбележа, че АОЦ е истински феномен в публичното пространство на България. Без нейната намеса, голяма част от процесите у нас, свързани с личността, семействата и децата, щяха да изглеждат по съвсем различен начин. Прокарването на много неправилни закони, спряни от АОЦ, щяха да променят трайно нагласите на хората. 

Не бива да пренебрегваме мястото на политиките от страна на правителствата, защото често те могат да се установят трайно в културата на една нация. 

Искам да кажа огромно “Благодаря” на Михаела, на управителния съвет, дарителите и всеки активен член, който отделя от времето и финансите си, за да може това дело да просъществува и да оказва влияние в обществото. 
Вярвам, че тази благодарност е в сърцата и на онези семейства и деца, които са били повлияни от това положително за страната ни влияние. 

Продължавайте в същия дух и не спирайте. Не спирайте да предизвиквате и да влияете на културата с вашите граждански действия. Винаги имате подкрепата ми и желая успех!

Стоян Георгиев, председател на Асоциация за интензивно семейно консултиране, създател на semeistvo.bg; Председател на УС на АОЦ от 2007 до 2014г.

Уважаеми български колеги,
Впечатлени сме колко много сте направили за страната си през тези 15 години. Също така сме горди да си сътрудничим и да се учим от вас. Благодаря за невероятната ви помощ за нас и литовския народ. Вярваме, че заедно ще постигнем целите си в общата борба за семействата и конституционните права на хората.

Поздравления за вашата годишнина от най-голямото народно движение на Литва!
Артурас Орлаускас от името на Съвета на литовското движение на семействата, Литва

Моите поздравления и моите благодарности от името на всички от Семействата на Литва. Вие вече ни помогнахте много. Благодарение на вашия бюлетин успяхме да хвърлим гореща “бомба” в цяла Литва и да и я информираме относно процедурите по така наречената Директива на ЕК срещу насилието.
Томас Сенута
Семейства на Литва

От името на Алианс за науките за семейството имам привилегията да ви поздравя по повод 15-ата годишнина на вашата организация.
Това е моментът да отпразнуваме с Вас годишнината и сме горди да си сътрудничим за постигане на нови съвместни резултати.
За мен беше удоволствие да сте един от основните ни говорители по време на националната ни конференция в Будапеща миналата година. …
С пожелания за нови сили и много смелост в битките, които всички ние се налага да водим за благоуспяването на семействата.
Г-жа Маргит Чабай
Алианс за науките за семейството, Унгария

Скъпи приятели от Асоциация Общество и Ценности,
Поздравления за 15-тата годишнина и нека да празнувате още много годишнини. През всичките тези години вие доказахте, че традиционните ценности и принципи си струва да се защитават, за да има едно здраво и проспериращо семейство и общество.
Вашият принос към българското общество е забележителен и се надяваме да продължите в същия дух. Надяваме се заедно да работим по различни инициативи в близко бъдеще.
С пожелания за всичко най-добро и приятно празнуване!
Коалиция за закрила на детето, Северна Македония

Алианс за семейството пожелава на нашите български приятели всичко най-хубаво по случай годишнината! Благодарим Ви за вашата упорита работа в защитата на семейните ценности, брака между мъж и жена, както и за това, че давате пример на много други хора, че си струва да се борим за тези ключови институции. 
Надяваме се да задълбочим нашето сътрудничество и ви желаем много радост, идваща от правенето на това, което е правилно и справедливо. 
Алианс за семейството, Чехия

Поздравления за вашата упорита и усърдна работа с брака и семействата. Поздравяваме ви! Извършили сте удивителна, много добра работа! 

Ричард и Мария Кейн от Великобритания
Инициатори и координатори на Международната Седмица на брака 

Поздравления за 15-годишнината на Асоциация Общество и Ценности!
За нас Асоциация Общество и Ценности означава 3 думи: планиране, постоянство и успех. Благодарни сме, че отделихте време да ни разкажете за Вашия опит с организирането на събития за Седмицата на брака и за идеите, които ни споделите, във връзка с инициативата. Обичаме ви и ценим работата ви!  

Екипа на Седмицата на брака в Румъния

За мен е голяма привилегия да мога да поздравя Асоциация Общество и Ценности по случай 15 годишният юбилей. Като председател на Българска Християнска Медицинска Асоциация и от мое име искам да изкажа благодарност за кампаниите, които инициирахте и за това че продължавате да се борите за устояване на християнските морални ценности. 

В променящия се свят, в който живеем Асоциация Общество и Ценности е като един морски фар светещ в бурно море. Атмосферата около нас може да се променя, но вечните ценности, в които вярваме – ще устоят. И не само ще устоят, но и ще изпълнят целта си – да предпазят тези, които виждат светлината на маяка от това да разбият кораба на своя живот…

Продължавайте да светите! Продължавайте да се борите!
Сърдечни поздрави за вашия юбилей!
Д-р Кирил Свиленов, председател на Българска Християнска Медицинска Асоциация

Обменът на опит и идеи с Асоциация Общество и Ценности, чрез нейния председател Михаела Джоргова, през последните няколко години беше вдъхновение и радост. Аз лично и организацията ни в Румъния станахме по-мотивирани да защитим нашето общество, семейства, деца и ценности от агресивни идеологии и неуместно законодателство. И Румъния и България страдаха от странен, идеологичен натиск по време на комунизма, който ни нанасяше щети в продължение на десетилетия. 

АОЦ е в челните редици на усилията за защита на семейните ценности в нацията ви, вкл. и от нахлуването на опасни ценности отвън. Независимо къде участвате, било то в радиото, телевизията, социалните медии, срещи и събития вие твърдо отстоявате интереса на България – семейството и децата…. Изпълнявате много добре вашата мисия! 

Поздравявам всички членове, екипа и поддръжниците на АОЦ по повод 15-ата Ви годишнина!

Адриан Чорна, основател и президент, “Добрия самарянин”, Румъния

Ако желаете можете да оставите вашия в коментарите.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *