Стоян Георгиев и Илка Дончева от УС

Стоян Георгиев предаде щафетата на председателското място 

На 22 юли, по време на извънредно общо събрание на Асоциация Общество и Ценности, бе предадена официално щафетата на председателството от доскорошния председател Стоян Георгиев на Михаела Джоргова, съосновател на сдружението.

Членове и доброволци на Асоциацията изразиха признателността си за смелостта и безкомпромисното отстояване на свободата, брака и семейството, начело на сдружението за последните седем години. 

Той от своя страна сподели, че промяната се налага поради изключителната му натовареност и лични ангажименти, и че ще продължи да стои рамо до рамо със сдружението в каузите за защита на семейството.

Михаела Джоргова, председател на АОЦ

За председател на Асоциация Общество и Ценности бе избрана Михаела Джоргова. Тя е от инициаторите на сдружението и е била двигател от самото начало на редица действия и инициативи за защита достойнството и свободата на личността, брака и семейството.

„Изключително много оценявам жертвите, които Стоян многократно е правил през годините, за да бъде съхранен брака и защитени правата на родителите у нас. Радвам се, че е готов да продължи в това.“ Тя сподели, че е вдъхновена от нарастващия брой доброволци и съмишленици, които споделят ценностите на Асоциацията и са готови да дадат своята част за насърчаване и отстояване достойнството и свободата на личността, брака и семейството. 

източник: Асоциация Общество и Ценности

на снимката: Илка Дончева, член на УС на АОЦ, подарява от името на членовете и доброволците колаж от снимки, съдържащ моменти от гражданските инициативи с участието на Стоян през годините.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *