Това казва Маша Гесен, хомосексуална активистка, по време на фестивала «Писателите на Сидни» в Австралия

от ДЖОАНА ДЪСТИЛ

Хомосексуална активистка разкрила скрития план зад хомосексуалния „брак”, когато заявила публичноминалата година, че движението не търси равенство, а по-скоро пълно разрушаване на институцията на брака, споделят консервативни анализатори.

Маша Гесен, журналист и автор, която провежда кампании за „правата” на хомосексуалистите, изказа следния коментар, миналия май в Австралия на фестивала «Писателите на Сидни»:

„…Борбата за гей брака като цяло включва лъжа, за това което ще правим с брака когато го постигнем, защото ние лъжем, че институцията на брака няма да се промени, а това е лъжа.

 Институцията на брака ще се промени и трябва да се промени. И пак да кажа, не мисля, че тя изобщо трябва да съществува. Аз не обичам да участвам в създаването на измислици за живота ми. Това не е нещото, което имах предвид, когато започнах преди тридесет години.”

Предлагайки собствения си живот като пример за нейното застъпничество за премахване на брака, Гесен описва сложната семейна структура, в която живеят три деца, на които тя е родител: едно е осиновено заедно с бившия и партньор; друго, което тя е родила има биологичен баща в Русия; а третото е биологично дете на нейната настояща партньорка и собствения и брат. Тези три деца имат пет възрастни, в ролята на техни родители, но всички те не отглеждат трите деца.

„Петимата родители се разделят на две групи по трима.” – казва тя – „Фактически, аз бих искала да живея в законова система, която е способна да отрази тази реалност, а не мисля, че това е съвместимо с институцията на брака.”

източник: http://www.lifesitenews.com

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *