Документалният филм „Разбиране на привличането на лица към същия пол“ е вече достъпен и на български език. Филмът, с продължителност 32 мин., внася яснота и разбиране на проблема с нежеланото хомосексуално привличане, като разглежда основните причини и начини за преодоляването му.  Той проследява лични истории на хора, преживели тази промяна. 

В него се съдържат мнения на водещи американски професори, учени, изследователи и експерти в областта и проследява резултатите от едни от най-мащабните проучвания на хомосексуализма през последното десетилетие. 

Филмът е направен от американската организация Family Watch International от любов и загриженост към тези, които се борят с привличането си към същия пол.  

Създателите на филма осъждат насилието срещу всяка личност, основано на сексуална ориентация и полова идентичност и насърчават разбиране и подкрепа за личности, които се борят с привличане към същия пол.

Асоциация Общество и Ценности благодари на създателите на филма за предоставената възможност за превод и разпространение* на български език.

източник: Асоциация Общество и Ценности

линк към филма в You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=ji9jt4fQpu8
Заглавието на филма на английски е: Understanding same-sex attraction


Асоциация Общество и Ценности отговаря за правата по излъчване и разпространение на филма «Разбиране на привличането на лица към същия пол» с превод и субтитри на български език.  За повече информация се свържете с нас на: sva@sva.bg

Подобни статии

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *