Европейската гражданска инициатива “Мама, татко и деца” се нуждае от подкрепата ви! Тя цели да защити брака, семейството и бъдещето на децата в Европа. Законите в някои страни за съжаление не защитават съюза на един мъж и една жена, който гарантира, че детето има майка и баща.

ЕГИ “Мама, татко и деца” цели да изиска от ЕС да приеме единна дефиниция за брака и семейството, която да се прилага във всички правни актове на ЕС.

От успеха на „Мама, татко и деца“ зависи бъдещето на брака и децата в Европа!
За да успеем да съберем минимума подписи за България – 12 750 се нуждаем от подкрепата и помощта ви!Как да помогнете практично?

1. Ако все още не сте подкрепили инициативата – направете го още сега на: http://www.mumdadandkids.eu/bg 

2. Споделете за инициативата* на вашата Фейсбук страница и поканете приятелите си да я подкрепят.

3. Поканете приятелите си във фейсбук да харесат фейсбук страницата на „Мама, татко и деца“ https://www.facebook.com/MomDadAndKidsBulgaria/  Вижте по-долу как по-лесно и бързо може да поканите всички.

4. Съберете подписи на официалния хартиен формуляр на български, сред вашите роднини, приятели, съседи, които нямат достъп онлайн като свалите формуляра на: http://www.mumdadandkids.eu/bg/sign-on-paper-2 

5. Споделете за ЕГИ „Мама, татко и деца“ във фейсбук групи, в които участвате.

6. Включете се като доброволец! Пишете ни с какво и как може да помогнете на: [email protected]

7. Направете дарение за набиране на подкрепа за инициативата у нас на сметката на Гражданско сдружение „Асоциация Общество и Ценности“, официален координатор на инициативата в България на:

Гражданско Сдружение 
„Асоциация Общество и Ценности“ 

Алианц Банк България АД
BIC  BUINBGSF 
BG53 BUIN 9561 1000 4700 68  (BGN)
Основание за плащане: дарение за ЕГИ „Мама, татко и деца“

Личните ни данни онлайн са защитени и достъпни само за Европейската комисия**. Освен нея, друг няма достъп до тях. ЕГН е важен, с оглед идентификацията на подписа.

Как лесно и бързо може да поканите всичките си приятели във фейсбук да харесат страницата на инициативата:

1. Изтегли и инсталирай в Chrome търсачката/браузъра тази добавка:

https://chrome.google.com/…/inmmhkeajgflmokoaaoadgkhhmibjbpj

2. Влез на страницата на инициативата във фейсбук и натисни линка Invite Friends to Like This Page (Покани приятелите си да харесат тази страница).

3. Кликни от лентата на браузъра в Chrome иконата с отметка, където е добавката и така ще поканиш приятелите си! 

Всяко действие е от значение!

* Повече за инициативата вижте на: https://www.sva.bg/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%b8-%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b8%d0%bd/ 

** Повече за това какво представляват Европейските граждански инициативи и как тя гарантира защитата на личните ни данни – вижте от сайта на Европейската комисия на: http://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/faq#q31

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *