Преди десетина дни написах онлайн оплакване относно секс магазин, който се намира на 30 метра от 125 училище, където учат две от моите деца и който се рекламираше изключително агресивно с огромни разголени плакати. Само след 4-5 дни получих обаждане от столичния инспекторат и плакатите на магазина бяха свалени.

Истината е, че мен този магазин ме дразнеше сигурно от 2 години, но все отлагах да пусна жалба по … разни причини – съмнявах се, че нещо ще се случи, все съм заета с „по-важни“ неща и т.н. В един момент обаче картинката от една полугола жена стана една жена + един мъж + още една жена. Ядосах се и си казах: „Гледай, понеже никой не реагира, това нещо се разраства и вирее все по-добре – като плевел.“

И така, скъпи приятели и особено родители, искам да ви кажа: Бъдете смели и не отлагайте това, което ви гложди отвътре!

* Снимките са от самия магазин. Решихме, че е важно да ги оставим в този вид, в който са били, за да може всеки да си направи сам извода какво са виждали децата, минавайки покрай този магазин, на път за училище.

Благодарим на Гергана Иванова, която ни предостави тази информация. Вярваме, че заедно можем да направим улиците на София по-чисти.

Ако и вие имате подобна история, можете да ни пишете, за да я публикуваме в сайта.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *