Представители и партньори от 25-те организации, които миналата година излязоха с отворено писмо до управляващите по повод парада на хомосексуалистите, ще продължат и тази година да информират обществото относно рисковете и последствията от хомосексуалния начин на живот чрез разпространяване на образователни научни материали по темата, участия в предавания, дискусии и др.

Тяхната цел е да може да отстояват правото в обществото да се води интелигентен дебат по темата без да се органичава свободата на словото чрез обвинения и нападки над всеки инакомислещ гражданин, защитаващ научно доказани истини и факти. В тази връзка на сайта mamaitatko.com те са публикували статистики и медицински данни относно рисковете при хомосексуализма.

Сред  тях са многократно по-широкото разпространение на HIV/СПИН, психични разстройства, депресия, самоубийства, драстичното скъсяване на средната продължителност на живота и връзката между хомосексуалното поведение и криминогенния фактор, включително склонност към насилие, проституция, педофилия.

Напомняме, че в обръщението си към управляващите през юни миналата година организациите застанаха против едностранчивото агресивно натрапване на хомосексуализма чрез филми и предавания в медиите, културата, изкуството и образованието, без да се говори за последствията и рисковете от него, както за отделния човек така и за обществото като цяло. 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *