Днес, 20.06, е последеният ден от кампанията „Седмица на надеждата“. Надяваме се материалите, с които ви запознахме, да са ви заредили с още повече увереност и разбиране по какъв начин да защитим децата и семействата си.

Остана въпросът: как хомосексуалното движение промени консервативна Америка само за две десетилетия?

Материалът „Тактиките на хомосексуалното движение“, въз основа на книгата After the ball, дава този отговор. В нея авторите казват: „…като говорим за „обръщане” имаме предвид нещо много по-дълбоко застрашаващо американския начин на живот, без което няма да настъпи истинска промяна с голям обхват. Имаме предвид „обръщане” на емоциите, ума и волята на обикновения американец, чрез планирана психологическа атака, под формата на пропагандно подхранване на нацията чрез медията.“ Този сценарий чрез медиите виждаме и у нас.

Ето някои от 6-те тактики, познати и у нас:

  • Да се говори за гейовете колкото се може по-силно и по-често;
  • Да се представят гейовете като жертви: „те са родени гейове“;
  • Да се направи така, че противниците да изглеждат лоши:  „възнамеряваме да направим така, че анти-гейовете да изглеждат толкова лоши, че средният американец ще иска да се разграничи от такива типове…те трябва да бъдат охулени.“ 

Всичко това, само ни показва нуждата да се запознаем със сценария и да решим искаме ли ние, децата и внуците ни да играем в този филм? 

Линк към статията: Тактиките на хомосексуалното движение

„Седмица на надеждата“ е образователна онлайн кампания  (16-20 юни).  Тя цели да внесе светлина и надежда по въпросите с нежеланото хомосексуално привличане и да информира обществото за сериозните последствия от налагането на погрешното схващане, че човек се ражда „гей“, използвано успешно за промяна на политиката. 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *