София, 09.06.2018г. Хиляди привърженици на брака и традиционното семейство събра Походът за семейството днес в петте най-големи български града. 

Музика, балони, танци за семействата, хубава българска музика и усмихнати лица изпълниха празничните шествия в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.  Хиляди привърженици на брака и традиционното семейство събра Походът за семейството днес в петте най-големи български града. 

Акцент в Похода бяха мъже и жени облечени съответно със сини и розови тениски с надпис: “За традиционното семейство” и двойки в сватбените им костюми и булчински рокли.

В семейна и приятелска атмосфера, участници в Похода изразиха своята позиция по важни за обществото въпроси, свързани с брака, семейството и децата.

По време на събитието в 5-те града бе прочетена Декларацията в подкрепа на семейството, адресирана до управляващите, с призив за подкрепа на брака и семейството и за защита на децата от джендър политиките. 

В нея участниците призовават управляващите да застъпват за утвърждаване на семейството, основано на брачния съюз между един мъж и една жена, за противопоставяне на джендър политиките и за създаване на условия, които  осигуряват достоен живот на семействата и насърчават раждаемостта.

За финал на шествието участниците изпяха българския химн и десетки балони с надпис „ЗА семейството от мъж и жена“ изпълниха небосклона.

​източник: Асоциация общество и ценности

Видеото предавано на живо от събитието може да видите от страницата ни във Facebook на: https://www.facebook.com/238199440464/videos/10156097716710465/

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *