Днес е четвъртият ден от кампанията „Седмица на надеждата“. С тази инициатива си поставихме за цел да насърчим обществените усилия за защита на естественото семейство, основано на брачния съюз между един мъж и една жена.

Затова ви предлагаме да се запознаете с една заглушавана от медиите група – на хомосексуалисти, огледани от еднополови родители.  

Чрез новината „Френски хомосексуалисти демонстрират срещу еднополовите бракове“ ще можете да си отговорите на следните въпроси:

  • Защо някои хомосексуалисти във Франция застанаха срещу легализирането на еднополовия брак? 
  • Защо те считат, че еднополовите бракове нарушават правата на децата?
  • Какво е да си отгледан от две майки или двама бащи?

Заинтригуващо е споделеното от Робърт Лопес, хомосексуалист отгледан от две майки, в статията „Еднополови родители – злоупотреба с деца?„.

Тази новина е част от образователната онлайн кампания „Седмица на надеждата“ (16-20 юни). Кампанията цели да внесе светлина и надежда по въпросите с нежеланото хомосексуално привличане и да информира обществото за сериозните последствия от налагането на погрешното схващане, че човек се ражда „гей“, използвано успешно за промяна на политиката. 

ЕДНА ДОБРА НОВИНА ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЕДМИЦАТА НА НАДЕЖДАТА:

Книгата „Превенция на хомосексуалността – наръчник за родители“ от д-р Джоузеф и Линда Николози в рамките на кампанията може да бъде закупена на специална цена с 15% отстъпка. Насърчаваме ви да се възползвате! Повече за книгата можете да видите на: http://memrah.bg/продукт/fun-games-2/

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *