Въпреки съществуващите законови забрани простутуцията с деца и малотетни е в разгара си по родното ни Черноморие.

Англичани пристигат на талази на едноседмични екскурзии с нискобюджетни авиолимии в Слънчев Бряг, където се отдават на секс оргии и пиянство, пише в статия, поместена в британското издание Съндей Пийпъл. 

В красивия балкански курорт семейства наблюдават ужасени – пияни британци. По улиците, на плажа, в басейна или в градини може да се види т.нар. „бонк“ (инструмент за пушене на трева), 14-годишна проститутка за цената от 10 лв, както и стая в т.нар. „фамилни хотели“ за един час също не е проблем да бъде намерена. 

Александър Ячев, управител на местна туристическа агенция, споделя, че преди, това е било семейно място, в което сега цари хаос, поради царящото беззаконие. Седмица след като англичаните получиха приз за турсти с най-лошо поведение, британското списание „Пийпъл“ започна разследване в Слънчев бряг. 

В повечето от 100 нови хотела, построени през последните две години, както и по протежение на плажната ивица, изпълнена с открити барове, млади англичани събират сили за поредната нощ на „страст“. 

Банковият работник Адам Сторер, 22, през смях споделя, как три нощи след като е пристигнал вече е бил с три момичета. „Има много момичета, очевидно не по-възрастни от 14 години, които се прибират всяка вечер с различно момче», казва Мария Стрид. Междувременно в ъгъла на заведението се забелязва 22-годишен англичанин, приемащ 20-та си напитка за деня.

Статията продължава със сцена, развиваща се в нощния бар «Лазур», където млада брюнетка не се притеснява да прави секс на публично място. Нейна приятелка споделя, че поради свободата, която имат там, те харесват мястото. 

В друг нощен клуб 19-годишно момиче от Глазгоу открито заявява предпочитанията си към българските мъже, тъй като се отнасяли с повече респект към жените. Таксиметров шофьор споделя, че може да се видят хора, правещи секс извън хотели, в храсти или на плажа. 

Въпреки това инвазията на слънце и секс търсещи туристи не се нрави на всички. Така например по алеята, където семейства се разхождат с децата си, местни 14-годишни момичета предлагат телата си за по-малко от 10 лв. Местен доктор заяви, че приема на седмица най-малко по шест момичета, които са толкова пияни, че се нуждаят от спешна медицинска намеса. 

В заключение списанието завършва с това, че въпреки за българите това да е грубо и вулгарно, едно нещо било сигурно, че „предстои дълго и горещо лято“ в Слънчев бряг.

Австрийската органзация за защита на децата (ЕСПАТ) се оказа права в това, че България се е превърнала в Мека за секс-туристи и педофили. Това ли е, с което искаме страната ни да се свързва? Ще останем ли безучастни към закон, който ще разрастне този престъпен бизнес?

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *